Název novinky: ArmA BTK - Born To Kill - ARMA KLAN :: Organizace na TS

Přidal Born dne 10.11.2009 20:03
#1

Pánové a dámy, dnes se stala situace, která by se neměla opakovat. Všichni víte, že TS je pro nás neodmyslitelnou součástí a proto by jsme si měli vážit toho, že nám p3c4 poskytl možnost jeho server využívat. Nerad bych tedy, aby někdo organizoval jiné aktivity mimo klan a zatěžoval tak TS. Konkrétně, dnes jsem po připojení na TS potkal 4 cizí účastníky hrající COD s tím, že to někdo z klanu domlouval. Neříkám, že je to v době malého provozu problém, ale vždy o tom bude vědět nějaký SA. (p3c4, Yomp, Born).

Přidal Mozek dne 10.11.2009 21:22
#2

Heh...to je dobrý...

Přidal Yomp dne 10.11.2009 21:33
#3

co je na tom dobry? spis blby ne..

Přidal Mozek dne 10.11.2009 22:50
#4

to byla ironie...

Přidal bob dne 10.11.2009 23:24
#5

a co je na tom tak hroznyho ?

Přidal Yomp dne 11.11.2009 00:27
#6

No asi nic, pravda je ze je to public TS, takze to rovnou kdyz nekdo bude chtet hrat jakoukoli hru tak si tam vleze a bude si delat co chce ne. Pravda vlastne na tom nic neni

Přidal bob dne 11.11.2009 15:20
#7

ale muzem je vykopnout jak tam priste budou, nechate me ? jen tak pro radost

BANG 200-danní BAN !
BANG BANNED FOR 2.5 YEARS !

my vam dame ! :@

Přidal Born dne 11.11.2009 16:44
#8

Bobe to poznáš až budeme chtít hrát coop a bude plný TS. Třeba se nebudeš moci připojit jelikož bude plné.;)

Přidal krmi74 dne 03.01.2010 22:20
#9

Kvuli situaci s Teamspeakem, ktera se stale opakuje, bych navrhoval spousteni vlastniho TS serveru, bylo by to samozrejme pro mensi pocet hracu. Dneska jsem ho zkousel spustit na svem PC, pokud by byl zajem, tak bychom to mohli nekdy otestovat. Sice nejsem clenem clanu, ale par jich uz znam.

Přidal Fanatic dne 03.01.2010 22:39
#10

Omg...tak prostě jednou přežijte to že se v nouzi připojíte na server kde sou MORáci a BTK má svuj kanál....proboha.....máme stálý náhradní řešení přímo za zadkem, ale místo toho jste si našli public ze kterýho nás dneska vykopali. Tak co to bude teď? :):)

Přidal Yomp dne 03.01.2010 23:30
#11

OMG..proboha.. jezisi.. smarja tak to nemuzete se tam jenou pripojit??
kdyz mame to reseni primo za **** :D :D

Přidal Fanatic dne 03.01.2010 23:36
#12

Yomp napsal:
OMG..proboha.. jezisi.. smarja tak to nemuzete se tam jenou pripojit??
kdyz mame to reseni primo za **** :D :D


Směj se yompe ale řekni mi....kam se teď maj všichni připojit na TS? BTK TS je dole, váš public je dole....tak kam?

Přidal Mozek dne 04.01.2010 00:22
#13

Než, abych tohle řešil, tak už bych byl radši dávno na moru. Kor když nám tolikrát nabízeli TS. Tak proč to nemít jako náhradní. Nebo se toho furt tak bojíte, že vás tam sežerou?:D Chceme všichni přátelské vztahy, které tu za dob Nea nebyli možné, tak proto sakra taky něco dělejme.

Přidal Fanatic dne 04.01.2010 00:30
#14

Mozek napsal:
Než, abych tohle řešil, tak už bych byl radši dávno na moru. Kor když nám tolikrát nabízeli TS. Tak proč to nemít jako náhradní. Nebo se toho furt tak bojíte, že vás tam sežerou?:D Chceme všichni přátelské vztahy, které tu za dob Nea nebyli možné, tak proto sakra taky něco dělejme.


O tohle sem se tu snažil už při posledním pádu serveru a byl sem za to kamenovanej. :D

Přidal Beny dne 04.01.2010 17:47
#15

krmi74 napsal:
Kvuli situaci s Teamspeakem, ktera se stale opakuje, bych navrhoval spousteni vlastniho TS serveru, bylo by to samozrejme pro mensi pocet hracu. Dneska jsem ho zkousel spustit na svem PC, pokud by byl zajem, tak bychom to mohli nekdy otestovat. Sice nejsem clenem clanu, ale par jich uz znam.


Krmi díky za snahu, ale ten výpadek je dočasnej, brzo to bude zas OK. Tenhle poskytovatel je ale očividně nespolehlivej čili se nejspíš bude třeba poohlídnout po nečem jiným.

Přidal Yomp dne 04.01.2010 18:01
#16

Panove rozumim vasemu znepokojeni o nedostupnosti TS, nicmene jak pise beny jde pouze o docasnou zalezitost.
Prazdnych public TS je spousta, kdyz se hraje nekde na serveru tak vecina uz mam take svuj TS, a v neposledni rade se taktez da vyuzit MOR TS kde ma BTK svuj kanal jak jiz Fanatic, Mozek a dalsi zminili.

Takze obavy ochledne TS jsou sice opravnene, nikoli vsak zasadni, naopak jako zasadni problem bych oznacil nedostupnost celeho serveru, coz ma z nasledek nedostupnost hlavne naseho herniho serveru a dale jak je vyse zmineno nedostupnost TS.

Na odstraneni problemu se pracuje.

Dekuji za pozornost :)


Přidal krmi74 dne 04.01.2010 19:35
#17

Drazi clenove, nemyslel jsem to ve zlem, o nahradnim serveru jsem nevedel.

Přidal Beny dne 04.01.2010 19:52
#18

Krmi to samozřejmě víme, kluci si dělali srandu :)

Přidal Born dne 05.01.2010 08:14
#19

Sice to sem moc nepatří, ale musím to napsat. Jakákoliv oficiální stanoviska a vyjádření za klan BTK je kompetentní Yomp, Mozek a já. Říkám to proto, že se tu dost často podávají klamné informace a nebo se tu každý snaží zasahovat do věcí, které už někdo řeší. Oficiální informace klanu budou vždy uvedeny písemně. Nerad bych se opět dozvěděl, že jsem něco v klanu někomu zakazoval apod.

Přidal Born dne 05.01.2010 08:16
#20

Fanatic napsal:
Yomp napsal:
OMG..proboha.. jezisi.. smarja tak to nemuzete se tam jenou pripojit??
kdyz mame to reseni primo za **** :D :D


Směj se yompe ale řekni mi....kam se teď maj všichni připojit na TS? BTK TS je dole, váš public je dole....tak kam?


Fanaticu, ty nejsi členem klanu BTK?

Přidal Born dne 05.01.2010 08:27
#21

Jinak vysvobození pro nás s Yompem by bylo nemít starosti s TS a herním serverem. Začínám uvažovat o tom jestli se na to nevykašlat a tenhle luxus nezrušit. Veřejných TS je dost, jak se tu někdo zmiňoval a když někomu přispějeme na server, tak by jsme se o něj mohli dělit ne? A tak se to dá udělat i se vším a je po starostech. Vždyť je to jen hra.

Přidal Yomp dne 05.01.2010 10:24
#22

Me to nijak moc nevadi, ze se startam o chod servru. IT obecne je pro me zaliba, takze je to pro me spis takova vyzva rozjet tydle veci jako TS, A2 herni server s ACE na linuxu. Spis me opravdu mrzi, ze kdyz delal mozek anketu o prispevkach tak z tech lidi kteri rekli ze neco daji, dali 4. Nebyt lidi ktery dali a to ani nemeli v planu, tak jsme ty posledni 2 mesice poletovali po public servrech...

Opravdu se nad tim trochu zamyslete, nikdo tady po vas nechce tisice, ale bavime se radove o stovce nebo dvou.
Navic nas provider neni schopen dostat poskytovani sluzby takze s tim je konec. Takze pokud chceme nadale provozovat vlastni herni server a TS je potreba abysme panove zacli spolupracovat jako tym a ne se chovat jako krysy opoustejici potapejici se lod. Protoze tech sto korun ceskych kazdeho z vas je ta jedina vec ktera rozhodne o tom jeslti budem mit vlastni server nebo ne.

Upravil/a Yomp dne 05.01.2010 10:41

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 11:23
#23

Born napsal:
Fanatic napsal:
Yomp napsal:
OMG..proboha.. jezisi.. smarja tak to nemuzete se tam jenou pripojit??
kdyz mame to reseni primo za **** :D :D


Směj se yompe ale řekni mi....kam se teď maj všichni připojit na TS? BTK TS je dole, váš public je dole....tak kam?


Fanaticu, ty nejsi členem klanu BTK?


Napsal jsem váš protože ten public se zřizoval po tom co jsem se já už dva dny snažil prosadit to že se v klidu bez obtíží může jít na ten kam choděj MORáci. Váš ve smyslu že někdo z Vás ho našel.

Přidal elkar dne 05.01.2010 17:41
#24

pro ty mladsi si myslim ze je problem spis ta platba jako takova... ne kazdej ma ucet v bance pro prevod nebo tak..

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 18:29
#25

elkar napsal:
pro ty mladsi si myslim ze je problem spis ta platba jako takova... ne kazdej ma ucet v bance pro prevod nebo tak..


Tak nějak ;)

Přidal Beny dne 05.01.2010 18:49
#26

"Zákonný zástupce" to jistí, ne?

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 18:55
#27

Zákonný zástupce se vážně nebude srát s přispíváním na Armu :D

Přidal Beny dne 05.01.2010 19:02
#28

Prostě mu dáš prachy a ať to pošle ne? :D

Přidal Yomp dne 05.01.2010 19:06
#29

@Fanatic No jiste, ty abys nepridal nejake svoje moudro..
btw nikdo se ani sluvkem nezminil hej kluci prispel bych ale nemam ucet, whatever jen nedelat mrve brouky s tim ze to vysumi..
Nebo mami tati, mohli byste me dat o kilo mensi kapesne a poslat to kilo na tenhle ucet, nebo dale existuji slozenky vis, to se zajde na postu a tam se daji penize a ono se to posle, ale o to nejde kdo nemuze tak proste nemuze. Ale o to tu nejde, pointa je, ze i kdyz nemuzu tak aspon napisu, hosi proste nemuzu nez jen tak necinne prihlizet. Ono kdyz se ma hrat tak maji vsichni velky oci a plny usta, ale jak jde o nejake jine veci tak je najednou klid po pesine..
Nicmene ti dekuju za opravdu vecne pripominky pod kterejma se muj prispevek kterym jsem chtel na dotycne apelovat ztrati...

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 19:29
#30

Yomp napsal:
Nicmene ti dekuju za opravdu vecne pripominky pod kterejma se muj prispevek kterym jsem chtel na dotycne apelovat ztrati...


Tak v první řadě jsem něco vysvětloval Bornovi, ve druhý řadě jsem reagoval na elkaruv příspěvek, ve třetí řadě odpovídal na Benyho nápad a ve čtvrtý jsou tu další tři stejně "věcné" příspěvky vedle mejch. :):)

Pokud máš problém s tim že se kvuli ostatním příspěvkum tvůj ztrácí tak ho prostě postni znova ne?

A k tomu co si napsal: Když se tohle řešilo tak se tady dala anketa kdo jo kdo ne. Odpvoěděl jsem v ní ne, takže pokud to nestačilo a chtěli jste abych vám to napsal doporučeně tak jste to měli říct a nechápu proč se vůbec dávala anketa. :o

Přidal Yomp dne 05.01.2010 19:37
#31

Kamrade problem je v tom ze sem prvni prispevek nepsal tobe, copak si nekde videl "fanatiku proc si neprispel? " Nevidel a vis proc? Protoze sem to nikde nepsal. Bylo to pro vsechny ty co rekli ze prispejou aby se trochu zamysleli a treba zmenily nazor a prizpevkem pomohli nam vsem k tomu at muzem dal parit na nasem servru. Coz tys nebyl tak proc se vubec ozyvas? Jenomze to ses celej ty, kdybys nebyl tak vztahovacnej a nemusel hned ke vsemu met tisic pripominek tak tady ted nepisem dalsich 10 bezpredmetnejch prispevku..

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 19:47
#32

Problém je spíš v tom že jsem nikde neodpovídal na to co ty si napsal, moje odpoveď která je pod tvym velectěným příspěvkem se vztahuje k tomu co napsal Born přednim. A ani jeden z dalších příspěvků nebyl směřován tobě (elkar, Beny) ani to nebyla reakce na tebe. Pouze ten poslední a to protože ses vyjádřil přímo ke mě (@Fanatic).

Tak si nech ty řeči o vztahovačnosti když je stejně dáváš dohromady s něčim co se nestalo. :( lol

Přidal Yomp dne 05.01.2010 20:16
#33

Ano samozrejmne, jak jsem mohl byt tak hloupy. Nikde si neodpovidal na nic co jsem psal. A vsechno co jsem psal vlastne ani nebylo k tematu a jen jsem te sproste a krive
obvinil. Navic jakozto mlady a excentricky metalista, rocker, punker, dark a emo a whatever dude vis vsechno nejlip a mas vzdy pravdu
a v neposledni rade musis mit vzdy posledni slovo. Tak me prosim napis, ze jsem uplne mimo, pouc me, at mas to posledni slovo
a povazujme tuto debatu za uzavrenou pac s konem se nedomluvis. ( Jen pro upresneni ja jsem kun)

Přidal Fanatic dne 05.01.2010 21:58
#34

Nevyjadřuju se k tvejm popisum mýho já....ale podívej se na ty příspěvky....v prvním sem odpověděl Bornovi a s tvym příspěvkem nic neměl, v druhym sem odsouhlasil elkarovu myšlenku takže zase nic k tomu co si napsal jen agreement, a poslední byl na benyho nápad takže zase nic k tomu co si napsal ty. Nebudu dělat to co děláš ty tim svym věkovym povyšovánim, ale ukaž mi teď: čim sem reagoval na imaginární otázku "fanaticu proč si nepřispěl"? Odsouhlasenim elkarova názoru nebo zavrhnutím Benyho nápadu?

Přidal Yomp dne 05.01.2010 22:05
#35

Asi neco pises ale ja neumim cist pac sem kun, ted sem tady vyrechtal osetrovatelce co si myslim a ona to za me pise, neumim totiz ani psat sem totiz kun :D

Přidal Yomp dne 16.01.2010 20:30
#36

Pokud ma nekdo problem s orientaci na TS prectete si prosim nasledujici radky.

Nejcasteji vyuzivane kanaly:

  1. AKF - nejsem u pocitace

  2. Gamming room - kanal vyhrazený pro hrani

  3. Chill out room - sedite u pocitace, jste na prijmu, ale nehrajete a treba poslouchate hudbu, jste na internetu atd.

  4. Editing room - pouzivame tehdy kdyz potrebujeme poradit, tvorba misi, nastaveni hry atd.


Ostatni kanaly:

  1. Server home a BTK klan slouzi pro nove prichozi aby hned neskocili do kanalu kde se hraje..

  2. Officers room - slouzi vrchnimu veleni

  3. Training room - kanal slouzici pro vycvik


A zdrzte se zbytecnych komentaru. Dekuji

Upravil/a Born dne 16.01.2010 23:50

Přidal krmi74 dne 09.02.2010 22:30
#37

Pokud mate WIN7 64bit, neupdatujte TS3, ponechte si verzi 3.0.0-beta13, po updatu vám nemusí fungovat Plugin pro TS Notifier.

Přidal Hokum dne 10.02.2010 18:01
#38

[quote]krmi74 napsal:
Pokud mate WIN7 64bit, neupdatujte TS3, ponechte si verzi 3.0.0-beta13, po updatu vám nemusí fungovat Plugin pro TS Notifier.[/qu

Tak neviem mám Win 7 64 bit a TS verziu 3.0.0 - beta 15 a fachci to v pohode.

Přidal krmi74 dne 10.02.2010 18:42
#39

Hokum napsal:
krmi74 napsal:
Pokud mate WIN7 64bit, neupdatujte TS3, ponechte si verzi 3.0.0-beta13, po updatu vám nemusí fungovat Plugin pro TS Notifier.


Tak neviem mám Win 7 64 bit a TS verziu 3.0.0 - beta 15 a fachci to v pohode.


Me Plugin pro Notifier s beta15 nefungoval, a když jsem to přeinstaloval zpátky na beta13, tak to běží v poho. Born našel někde na foru, že už s tím někdo problém měl.

Upravil/a Born dne 18.03.2010 19:25

Přidal Born dne 26.02.2010 18:35
#40

Status připojených uživatelů na TeamSpeaku ve verzi 3 zatím nefunguje.

Přidal Born dne 10.03.2010 15:03
#41

Jelikož jsem přišel na to, že nám schází jedno dost důležité pravidlo ohledně TS a někdo tak trochu využil této díry, jsem nucen zde zdělit, že na TS budou všichni uživatelé používat stejného nicku jako zde na webu a stejně i v Armě. Povoluje se klanový tag. Nepřípustné jsou v niku celé věty a zbytečné nic neříkající znaky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat jakýmkoliv způsobem. (ICQ, SZ, mobil, 2x email apod.) Alibismus ve smyslu, nemohl jsem tě sehnat a proto jsem se tě nemohl zeptat se mi nelíbí.

Přidal Fanatic dne 11.03.2010 11:17
#42

Ahoj, já jsem Kerikus? :D

Přidal Filip5 dne 11.03.2010 14:44
#43

Presne Kerikus :D

Přidal JohnyWolker dne 12.03.2010 10:08
#44

lol tak to je moc :)

Přidal Fanatic dne 12.03.2010 10:17
#45

Je to vážně tak důležitý pravidlo? :P

Přidal Yomp dne 12.03.2010 10:22
#46

Ano je. Je to vazne tak slozity respektovat?

Přidal Fanatic dne 12.03.2010 10:30
#47

Nevšiml sem si že bych ho já nebo někdo jinej nerespektoval :D
Jen si tak řikám jestli mi nebude za čas vyčítáno že mám ve hře nick velkejma a na TS malejma. :)

Přidal Yomp dne 12.03.2010 10:51
#48

Ne nebude.

Přidal Mozek dne 12.03.2010 11:21
#49

Jde jen o to, ať to tady nevypadá jak u blbejch na dvorku. Nevím proč mají někteří furt snahu, když se něco řekne dělat pravej opak. Neděláme to, aby jsme vás buzerovali, ale aby to tady mělo, aspoň nějakou úroveň.

Přidal Fanatic dne 12.03.2010 12:10
#50

Dyť nikdo pravej opak nedělá...jen se ptám jestli to je vážně tak zásadní pravidlo. ;) nechme to už bejt...smažte to klidně

Přidal Born dne 12.03.2010 20:12
#51

Kdyby se to nestalo, tak toto pravidlo nevznikne. Fanaticu, vždyť se tě to netýká, tak co zase skáčeš jak papírovej čert?;)

Přidal Born dne 17.03.2010 22:39
#52

Od Mozka

Po zkušenostech ze speciálky, jsem si všiml, že spousta lidí měla problémy s rádiovým modem do hry, zde uvedu malé objasnění a co dělat pro eliminování těchto problémů.

Nejzásadnější věc, kterou by jste měli znát je, že pokud se vám v rohu nahoře objeví hláška

"Chyba : Plugin TeamSpeaku nesouhlasí!"

...tak vám právě spadl TS a měli by jste tedy automaticky bez zbytečného zkoumání a psaní do hry vycestovat do win pomocí alt+tab a znovu si jej spustit.


Jinak pro co největší omezení problémů s padáním by jste měli udělat tyto věci.

- Stáhnout si rádiový mod ve verzi pro náš klan. Stáhnout rádio mod http://leteckapos.../270130700 heslo:btk
Tím se eliminují případné rozdíli ve verzích a sjednotí se používaná mluva (rozkaz použij Long range/použij RTL atd.)

- Při instalaci rádiového modu do sekce Plugins v adresáři TeamSpeaku kopírujeme pouze dvě položky. Složku "arma2ts" a soubor "arma2ts_32.dll" či "arma2ts_64.dll" podle druhu vašeho systému Windows. V žádném případě tam nedáváme 32 i 64.

Tohle jsou dvě nejpravděpodobnější příčiny padání vašeho TS. Mě osobně nespadl ještě ani jednou. Jinak mohou se vyskytnou i jiné problémy. Jako třeba, že vás všichni slyší atd. Tohle už je nahodílé a je to způsobeno buď připojením do hry v jejích průběhu, nebo například předchozím hraním Army v singleplayeru, editoru atd.

A jen upozornění v průběhu hraní s rádiovým modem nefunguje v systému windows kopírování (ctrl+c), vkládání (ctrl+v) a další podobné funkce. Objeví se vám jen závorky a podobné věci, takže se nelekejte.

Přidal krmi74 dne 18.03.2010 18:32
#53

Já osobně jsem do tedka mel knihovny "arma2ts_32.dll a "arma2ts_64.dll najednou a taky mi TS3 nikdy nespadl. Mam WIN7 ULTIMATE 64. Na doporučeni 32verzi tady mazu.

Přidal Yomp dne 20.08.2010 05:53
#54

Zda se, ze v poslednich dnech maji nekteri jedinci problem s chovanim na TS. Proto si prosim prectete nasledujici radky:

Nejcasteji vyuzivane kanaly:

  1. AKF - nejsem u pocitace

  2. Gamming room - kanal vyhrazený pro hrani

  3. Chill out room - sedite u pocitace, jste na prijmu, ale nehrajete a treba poslouchate hudbu, jste na internetu atd.

  4. Editing room - pouzivame tehdy kdyz potrebujeme poradit, tvorba misi, nastaveni hry atd.


Ostatni kanaly:

  1. Server home - slouzi pro nove prichozi aby hned neskocili do kanalu kde se hraje..

  2. Recruiting room - slouzi nejen pro novacky, ale pro kazdeho kdo byl mel dotaz ohledne naseho hrani, modu atd.

  3. BTK room - slouzi ke klanovym poradam atd.

  4. Training room - kanal slouzici pro vycviky

Upravil/a Yomp dne 20.08.2010 05:58

Přidal Mozek dne 17.10.2010 21:53
#55

Sice to nemá nic společného s Organizací na TS, ale pěkně prosím já nechci přestát hrát farmu i když jsem v jiném clanu, čili moc rád bych požádal o nějaké to řešení ohledně TS. Asi to nebude jen náhoda, že na jakýkoliv jiný TeamSpeak se připojím a na BTK se prostě nedostanu. Udělal jsem pro to vše co bylo v mé moci (kompletní odinstalace TS, vyčištění registrů) a stejně se na BTK nedostanu, čili páni adminové co s tím provedete???

Upravil/a Mozek dne 17.10.2010 22:06

Přidal Born dne 17.10.2010 22:09
#56

Popiš detailně situaci a celkový problém.

Přidal Mozek dne 18.10.2010 00:20
#57

Tož tam není co popisovat.
Do TS zadám
77.93.200.158 port 9987

a naskočí mě
Failed to connect to server


Tím to končí

Přidal Born dne 19.10.2010 15:29
#58

Chápu dobře, že to teď funguje Mozku?

Přidal Mozek dne 20.10.2010 14:55
#59

Jop valí to.

Přidal Born dne 20.10.2010 18:32
#60

Tak to jsem rád. Důležitý je, že jsem s Krmim pro to nemusel nic udělat a hlavně, že je to v pořádku.

Přidal Kony dne 25.10.2010 19:48
#61

Z důvodů mnoha problémů při speciálce s ACRE a TeamSpeakem, jsme se dohodl s Krmim a Yompem, že se na herní server a TeamSpeak nahodí ACRE_V1.0.12.216. TeamSpeak bude ve verzi beta32. Ve středu od 19:00 bude na serveru probíhat testování stability. Žádám vás, abyste do středy nainstalovali TeamSpeak betu32 s ACRE_V1.0.12.216. Pokud ve středu nebudete mít požadované verze, nebude vám umožněno testování stability. Podle výsledky testu, se rozhodne jestli k hraní na serveru budou požadovat výše zmíněné verze. Připravil jsem balíček, který obsahuje Teamspeak beta32 - 32bitovou verzi a 64bitovou verzi. Také v něm najdete ACRE_V1.0.12.216.

Balíček:

TeamSpeak beta32 pro 32bitovou verzi
http://btkclan.cz...file_id=64

TeamSpeak beta32 pro 64bitovou verzi
http://btkclan.cz...file_id=65

Advanced Combat Radio Environment 1.0.12.216
Pozor obsahuje plugin jak pro 32bitovou verzi tak pro 64bitovu verzi
http://btkclan.cz...file_id=66

Upravil/a Kony dne 25.10.2010 20:07

Přidal krmi74 dne 30.10.2010 10:01
#62

KONY, jako hlavní aktér testování ACRE a TS na serveru v uvedených verzích by bylo možná vhodné uvést závěrem nějaký výsledek. Aby bylo potvrzeno, že mít stejné verze ACRE a TS3 je nutností.
PS: O tom, že to bylo uvedeno v Shouthboxu vím.

Upravil/a krmi74 dne 30.10.2010 12:16

Přidal Yomp dne 30.10.2010 11:06
#63

A jeste jeden detajlicek, myslim ze to neni "jizni box" ale shoutbox :D Ale jinak dobry.